Advisering

Organisaties veranderen door nieuwe procedures of systemen. Werkzaamheden moeten sneller, beter en goedkoper. En dat vraagt flexibiliteit van medewerkers en van de leidinggevenden die geconfronteerd worden met "wat mensen moeten doen" en wat "mensen doen", wat niet altijd hetzelfde is. 

Gedrag resultaatgericht maken is een notekraker voor  iedere leidinggevende. Medewerkers houden vast aan bekende werkpatronen. Daarbij is de kracht om te doen wat men altijd doet sterker is dan de kracht om te veranderen. Om dat te doorbreken zul je moeten kijken naar wat mensen aanzet tot het gewenste gedrag en hoe je dat versterkt. Dit speelt bij veranderingstrajecten als "Lean" en "Agile" gaan werken, maar ook bij het aanscherpen van bestaande werkwijzen. Duurzaam resultaatgerichter werken is binnen elke organisatie te realiseren! 


Gedrag resultaatgericht maken is een notekraker voor leidinggevenden, medewerkers houden vast aan bekende werkpatronen. Daarbij is de kracht om te doen wat men altijd doet sterker is dan de kracht om te veranderen. Om dat te doorbreken zul je moeten kijken naar wat mensen aanzet tot het gewenste gedrag en hoe je dat versterkt. Dit speelt bij veranderingstrajecten als "Lean" en "Agile" gaan werken, maar ook bij het aanscherpen van bestaande werkwijzen.

Duurzaam resultaatgerichter werken is binnen elke organisatie te realiseren! 

Meer weten over Advisering? 


Staat u voor een veranderingstraject en wilt u meer informatie over de aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op.