Marc Bouman 

Marc heeft zijn hart liggen bij de complexere organisatieprocessen waar mens en organisatie optimaal op elkaar worden afgestemd. Hij is gesprekspartner voor organisatieontwikkeling en arbeidsvoorwaarden versus de wensen en behoeften van het management. Tevens is hij gecertificeerd veranderingkundige en weet op basis van een wetenschappelijk bewezen aanpak het gedrag in de organisatie te veranderen en te komen tot aantoonbare duurzame resultaatverbeteringen.

Na zijn studie Personeel & Organisatie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen volgde hij onder meer cursussen omtrent Kaizen, Lean en Green Belt. Later volgde hij de doctorale opleiding ‘Executive Master of Management and Organization’ aan TIAS Business School en heeft daarna een gecertificeerde opleiding afgerond bij de VU te Amsterdam.

Voordat hij zich vestigde als zelfstandig organisatieadviseur was hij als directeur HR werkzaam bij Nederlandse, Engelse en Amerikaanse ondernemingen en sinds 2006 als interim manager, arbeidsvoorwaardenspecialist, fusiebegeleider en onderhandelingspartner bij cao overleg in de energiesector. Naast zijn werk is Marc actief in diverse netwerken zoals NVP, TIAS Business School en VU-ADRIBA.

Spare Time

Goed Doel

Beste Prestatie