Over Paselir

PASELIR

Paselir is een advies-, project- en trainingsorganisatie die leidinggevenden helpt om gedrag in hun organisatie, afdeling en team resultaatgericht te maken. 

Paselir biedt op basis van een positieve en duurzame aanpak een oplossing voor een permanente prestatieverbetering waaronder betere responstijden, doorlooptijden, output, veiligheid en klanttevredenheidsscore. 

Als ervaringsdeskundige in het doorvoeren van prestatieverbeteringprogramma’s beschikt Paselir over actuele kennis in het managen van organisatiegedrag, procesverbeteringen, en het implementeren van complexe organisatieveranderingen. 

OVER MARC

Marc heeft zijn hart liggen bij de complexere organisatieprocessen waar mens en organisatie op elkaar moeten worden afgestemd. Met oog voor resultaat en aandacht voor de mens die het resultaat moet leveren. Hij is gesprekspartner bij organisatieontwikkeling en de implementatie van veranderingsprocessen in alle bedrijfssectoren.

Na zijn studie Personeel & Organisatie en later de doctorale opleiding ‘Executive Master of Management and Organization’, heeft hij gewerkt als directeur HR bij Nederlandse, Engelse en Amerikaanse ondernemingen en volgde cursussen en behaalde certificeringen in  Kaizen- en Lean-management en is sinds 2017 VU-ADRIBA gecertificeerd trainer. 


Sinds 2006 is Marc actief als interim manager en specialist arbeidsvoorwaarden, fusiebegeleider en onderhandelingspartner bij cao overleg in de energiesector.  Als gecertificeerd veranderingkundige weet hij gedrag in organisaties te veranderen en te komen tot duurzame resultaatverbeteringen.

TEAM

Achter Marc staat een team aan professionals die ingezet kunnen worden om samen met hem organisatievraagstukken aan te pakken en op te lossen. Dit varieert van organisatieadviseurs, trainers en coaches, juristen tot OBM professionals. Met deze professionals wordt samengewerkt om de gewenste veranderingen in organisaties te realiseren en processen, systemen en instrumenten te ontwikkelen die de slagvaardigheid van de organisaties verhogen. 

VISIE

Zie hier.