Training Extern

De training OBM-Prestatiemanagement Extern is een opleiding voor leidinggevenden die progressie willen bereiken met afdelings- en/of /teamresultaten die leiden tot de verbetering van een bedrijfsproces. Daarbij staat de praktijk centraal en wordt onder begeleiding uw specifieke prastatieverbeterplan gemaakt. De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.


Door deelname aan de training doen cursisten veel kennis op over de wetenschappelijke achtergronden zoals de gedragsanalyse, interventiestratiegieën, resultaatversterkers en een stappenplan waarmee de eigen aanpak wordt ontwikkeld. Gedurende zes trainingsdagdelen gaat u stap voor stap aan de slag met uw eigen prestatieverbeterplan, tussentijdse persoonlijke feedback, en realiseert u een aanpak waarbij u leert gedrag te sturen dat leidt tot een duurzame resultaatverbetering.


Door de zes dagdelen wordt uw leidinggevende stijl versterkt en uitgebreid met eigentijdse aanpak van prestatiebevorderende maatregelen. De training is bedoeld voor leidinggevenden, coaches en professionals die belang hebben bij betere resultaten en willen leren hoe je dit in de praktijk brengt.

Hebt u een vraag over deze training? Stuur ons dan gerust mailtje

Duur: 5 dagdelen, 5 maanden
Data: In overleg
Locatie: Incompany
Doelgroep: Leidinggevenden
Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 2797,– excl. btw.
Deelnemers: Minimaal 4, maximaal 8

Inschijfformulier