Training Prestatiemanagement InCompany

Leer als leidinggevende hoe je elke prestatie in jouw afdeling kunt verbeteren met een training Prestatiemanagement voor leidinggevenden. 

Deze incompany opleiding is voor leidinggevenden die progressie willen bereiken met afdelings- en/of /teamresultaten die leiden tot de verbetering van een bedrijfsproces. Daarbij staat de praktijk centraal en wordt onder begeleiding uw specifieke prestatieverbeterplan gemaakt. De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.


Door deelname aan de training doen cursisten veel kennis op over de wetenschappelijke achtergronden zoals de gedragsanalyse, interventiestratiegieën, resultaatversterkers en een stappenplan waarmee de eigen aanpak wordt ontwikkeld. Gedurende zes trainingsdagdelen gaat u stap voor stap aan de slag met uw eigen prestatieverbeterplan, tussentijdse persoonlijke feedback, en realiseert u een aanpak waarbij u leert gedrag te sturen dat leidt tot een duurzame resultaatverbetering.


De inhoud van de training is praktisch, wetenschappelijk onderbouwd, interactief en ook vol Eye-openers waar je ook naast je werk wat aan hebt.

De training is bedoeld voor leidinggevenden, coaches en professionals die belang hebben bij betere resultaten en willen leren hoe je dit in de praktijk brengt.
In zes dagdelen wordt jouw leidinggevende stijl versterkt en uitgebreid met eigentijdse aanpak van prestatiebevorderende acties. 


Heeft u een vraag over deze training? Stuur ons dan gerust een bericht.

Duur: 6 dagdelen, `verdeeld over 4 maanden
Data: In overleg
Locatie: Incompany
Doelgroep: Leidinggevenden
Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 2697,– excl. btw.
Deelnemers: Minimaal 2, maximaal 8


Inschijfformulier